Bra att det finns

Det är bra att det finns många som jobbar som jurist i stockholm för det kan jag verkligen tänka mig att det behövs. Det är kul att det finns så många på ett och samma ställe, men man förstår ju det eftersom det är huvudstan och det är där som det finns många jobb och många firmor att välja på. 
Tror att det kan vara ett drömjobb för många att få jobba med juridik i Stockholm. Så då är det bra att det finns firmor som man kan söka sig till för att kunna göra det.

Ta sin tid att hitta rätt

Tror det kan vara bra att ta sig tid till att få det att bil rätt, när man söker jobb. Det är ju inte alltid som man vet hur man ska göra för att veta vad det är man vill jobba med.
Så det bästa är väl att låta det ta den tid som det behövs för att kunna ta reda på om man kan göra det eller om man ska söka sig till något annat.
Det finns ju som sagt så mycket att välja på och man kanske väljer fel ett par gånger innan man kommer på vad det verkligen är som man tycker ska bli kul att jobba med och vad det är som man kommer att hitta på där.
Ja sen så vill man ju som ha mycket att välja på och vi alla tycker ju om olika säker vilket är väldigt bra för annars hade det blivit lite svårt. Det är ju bra att inte alla vill jobba med precis samma saker för det hade blivit jobbigt om det var på det viset. Så man får vara glad över att vi vill jobba med olika saker och på så sätt plugga till olika saker. Ja det finns mycket som man vill göra.